TERMÉKEK
TANFOLYAMOK
SZALON
szakmai webshop
www.baalbekwebshop.hu

lakossági webshop
www.profikozmetikumok.hu
 

Iratkozzon fel
HIRLEVELÜNKRE

lakossági
szakmai
Sminktetováló tanfolyam

3+3 napos: 290 000 Ft készülék vásárlás esetén

Bővebben >>>  


Tetoválás eltávolítás

Ne viselje magán tovább az elrontott sminktetoválásának következményeit!
Most elrontott sminktetoválásától végleg megszabadulhat!

Referenciaszalonunkban a sminktetoválások eltüntetéshez a ma ismert leghatékonyabb és legbiztonságosabb berendezést a Q SWITCH YAG lézer készüléket használjuk. A készülék hegesedés nélkül távolítja el a kozmetikai tetoválásokat, valamint a pigment eredetű foltokat és szeplőket, illetve tűzfoltokat. A környező szöveteket rendkívüli módon megkíméli felmelegedéstől, ezért a bőr maradandó károsodása, hegesedése nélkül dolgozik.

Eltávolítható vele:

  • Régi és új sminktetoválás elsősorban a szemöldök területén és a száj egyes területein
  • Kisebb méretű testtetoválások (max. 5x5 cm-ig)
  • Tűzfoltok
  • Pigment foltok 
Hogyan tüntethető el a tetoválás?

A sminktetoválás során a festéket a bőr hám és irha rétegének határáig juttatják el a szakemberek a mai precíz készülékekkel. Ez néhány év alatt fokozatosan elhalványodik, majd végleg kikopik a bőrből. Régebben sajnos a silány minőségű sminktetováló készülékkel a sminktetoválások is a bőralja rétegbe kerültek, sok esetben még testtetováló festéket is használtak. Ezek a sminktetoválások örök életűek, soha nem kopnak ki, és nem halványodnak el jelentősen. A lézer főként a bőr középső rétegében éri el eredményesen a pigmentszemcséket, de a bőrminőségétől/vastagságától függően a legalsóbb rétegekben is képes működni. A festékszemcsék elnyelik a fényenergiát, ami szétrobbantja őket, így a szín sűrűség gyengül, és végül a 3-8 alkalmas kezeléssorozat végére eltűnik.

Sminktetoválás áttervezése

Az áhított végeredmény megtervezése, már eltávolítás megkezdése előtt ajánlott. Szakembereink gyakorlott sminktetováló mesterek, akik ingyenes konzultációt biztosítanak erre a célra. Már ekkor megtervezzük az eltávolítás után javasolt formát és színeket. Így végig egy szakember kezében van, és a leginkább idő és költséghatékony megoldást választhatja.

Mivel végezzük a kezelést?

A tetoválások eltüntetésére leginkább alkalmas berendezéssel a Q SWICH YAG lézerkészülékkel. A lézerfény nagy energiájú fénysugár. A lézer fénye akadály nélkül hatol át a világos bőrön. A sötét színű festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelődik. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája rendkívül gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, így azok anélkül robbannak szét, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne – ezáltal elkerülhető a hegképződés. A készülék 2 különböző frekvencián dolgozik, így a színes tetoválások is eltüntethetőek/halványíthatóak vele. Az 1064 nm-es hullámhossz mélyen behatol a dermisbe, a fekete, illetve a sötét színű pigmentek távolíthatóak el vele. Az 532 nm-es zöld fény a színes tetoválások eltüntetésére/halványítására szolgál.

Hány kezelés szükséges?

A kezelés eredménye tetoválások kezelésénél az első kezelés után még alig vehető észre. 3 - 8 kezelésre is szükség lehet a tetoválás teljes elhalványulásához. A kezelések száma attól függ, hogy milyen típusú festéket használtak és milyen mélyen, hány rétegben helyezkedik el a festék a bőrben. A kezeléseket általában 4-6 hetenként ismételjük, ennyi idő alatt a bőr teljesen regenerálódik az előző kezelést követően. A tetoválás eltávolítása kb. 10-20 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától. A végeredmény és az egyes kezelések hatásfoka Önön is múlik. Ahhoz, hogy a legjobb hatást érjük el a legkevesebb kezeléssel, Ön is segíthet! Néhány olyan tényező melyekkel Ön is fokozhatja a lézerkezelés hatásfokát: Javasoljuk, hogy lézerkezelés előtt legalább két hétig ne napozzon, ne szoláriumozzon! Leghatásosabb a lézerkezelés világos bőrű embereken, akinek a tetoválása sötét és csak a felületes rétegben van festék a bőrben. Kisebb energiával lehet csak kezelni azt, akinek a bőre is sötét, mert ilyenkor a lézerenergia egy része a bőrt is felmelegíti. Az egészséges, rugalmas bőr nagyobb lézer energia alkalmazását teszi lehetővé. A lézerkezelést megelőző napokban az arcápolók fokozott használatával rugalmasabbá tehetjük bőrünket. Ha van lehetősége hozzon magával festékmintát. Így lehetőség kínálkozik egy pontos próbakezelésre is (fehér lapon). Előre láthatja a várható eredményt még a kezelések megkezdése előtt.

Tudnivalók a tetoválás lézeres eltávolításáról

Egyénenként változó fájdalomérzettel jár, ezért felületi helyi-érzéstelenítést alkalmazunk. Az eljárás során vérbőség és enyhe fokú ödémásodás lép fel, illetve enyhe vérzéssel járhat. A képződő var átlagosan 4-5 nap elteltével esik le.

Előtte nem szabad

Alkoholt, antidepresszáns-szereket és anfetamin származékokat fogyasztani!

Utána nem szabad

Napozni, szoláriumozni 10 napig, 10 nap elteltével fényvédő krém használata fokozottan javasolt! Erős verejtékezéssel járó sportokat kerülni kell! Az uszoda és szauna használatot a var leeséséig nem javasoljuk legalább egy hétig (fertőzés veszélye áll fenn)! A sebet dörzsölni és a vart lekaparni tilos! Zsíros és savas krémek használata kerülendő!

Kizáró okok 

Terhesség, szoptatás, menstruáció. Bármely krónikus betegség (veseelégtelenség, májbetegség, cukorbetegség, autoimmun és daganatos betegség) Bármely vírusos vagy bakteriális fertőzés (influenza, hepatitis B, AIDS, TBC) Herpesz bármely testtájékon. Bármilyen rendszeresen szedett gyógyszer esetén, akár penicillin tartalmú gyógyszer is, mivel vérzékenyebbé teszi a bőrfelületet. Véralvadásgátló gyógyszer sem szedhető! Gyulladt, aknés, vagy ekcémás testfelületen, ciszta, vagy bármely folyadékkal telt hólyag esetén, illetve rozáceás (hajszálér-tágulatos bőrön), keloid, vagy duzzanat esetén a kezelést nem lehet elvégezni! 18 év alatt szülői beleegyezéssel végezhető el a beavatkozás.

Otthoni ápolás

Magas dózisú C-vitamin szedése (1000 mg) javasolt az érfal erősítő hatása miatt. Szükség esetén hidratáló, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító krém használata ajánlatos!

A kezelésre alkalmas időpont

A kezelés időpontját úgy egyeztesse, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra, ha bőre érzékenyebb. Bőre a kezelés után piros lehet. A kezelt területen a bőr gyakran lehámlik és emiatt időlegesen világosabb lehet a környező bőr színénél.

Kinél alkalmazható a lézeres eltávolítás?

Ha valakinél a tetoválás elvégezhető volt, akkor az eltávolításnak sincs akadálya. Ellenjavallat lehet az időközben kialakult cukorbetegség, vagy egyéb súlyos betegség. Átmenetileg ellenjavallt terhesség, vagy akkut beteg, lázas állapot esetén.

Lézer kezelés után

A lézer kezelést követő napokon a sebgyógyulást elősegítő, nyugtató, antibakteriális krém használata ajánlott. A Dr. Rimpler Photosymbiotic immunstimuláló krém kiválóan megfelel erre a célra. A kezelés okozta időleges színeltérést alapozók és krémpúderek megfelelően elfedik. A kezeléseket követően napozni, szoláriumozni nem szabad! A szabadban tartózkodáshoz fényvédőkrém használata kötelező! A kezelt terület lehámlására kell számítani.

 Tévedni emberi dolog, de egy életen át viselni a következményeit már nem.


 
Sminktetoválás eltávolítás árak

(Az árak egy alkalomra vonatkoznak.)

Részleges szemöldök eltávolítás: 6 000 Ft-tól

Teljes szemöldök eltávolítás: 15 000 Ft 

Szájkontúr eltávolítás: 10-20 000 Ft

Kisebb méretű testetoválások eltávolítása: 900 Ft / négyzetcentiméter
(A kezelés minimális ára: 6 000 Ft)

Pigmentfotok és tűzfoltok eltávolítása: 900 Ft / négyzetcentiméter
(A kezelés minimális ára: 6 000 Ft)

<<< További árainkat IDE KATTINTVA érheti el >>>


 
 

 Eseménynaptár

 
Szakmabeliek részére

Az általunk forgalmazott termékek használatához magas színvonalú képzést nyújtunk. 

Tanfolyamainkra bejelentkezhet, illetve bővebb tájékoztatást kaphat elérhetőségeink bármelyikén.
 

Tanfolyamok

Július

Augusztus

Szeptember

Sminktetoválás 3+3 napos alaptanfolyam  >>>

17  11
Sminktetoválás 9 napos alaptanfolyam  >>> 17  11

Színelmélet tanfolyam  >>>

19    
Hiperrealisztikus szemöldök tanfolyam >>> egyeztetés alapjánegyeztetés alapján egyeztetés alapján
Gyakorlat+ 3 napos haladó sminktetováló tanfolyam >>>     
Microblading tanfolyam >>>12-13 9-10, 30-3114-15
Sminktetováló Workshop     
Baalbek 3D szempilla tanfolyam  >>> 11, 31 15
5, 18
Baalbek szempilla haladó tanfolyam >>>10 16 6
Baalbek 6D szempilla tanfolyam >>>   14 4
iCurl szempillagöndörítés  >>>
 22  
Art Glitter Baalbek tartós csillám >>> egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján 
Dr. Rimpler krémkóstoló >>>
  8 25
Isabelle Lancray krémkóstoló  >>>
  8 25
Isabelle Lancray arcmasszázs  >>>   29 
Szemkörnyék masszázs tanfolyam >>>    
MESO-Vytal nyílt nap >>>      
Baalbek Szakmai nap >>>      
3D+6D szempilla nyíltnap >>>     
Sminktetováló nyíltnap kezdőknek >>>     
Sminktetováló nyíltnap haladóknak >>>      
Dr. Rimpler kezelések tanfolyama egyeztetés alapján egyeztetés alapján  egyeztetés alapján
Isabelle Lancray kezelések tanfolyama egyeztetés alapján
egyeztetés alapján  egyeztetés alapján
 

 
 Eseménynaptár
 
Lakossági érdeklődőknek

Egy nap alatt megtanítjuk arra a néhány trükkre, profi vonalvezetésre, amitől bármikor, bárhol a saját keze által hozhatja ki a legtöbbet magából.  
 Tanfolyamok Július Augusztus Szeptember
 Art Glitter Baalbek tartós csillám  egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján
Smink egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján
Csillámtetoválás bemutató nap egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján
 
 

Cégünk
Letöltések
Linkek
Állásajánlatok a Baalbek Stúdióban!
Galéria (események)
Írjon nekünk!
Árlista
Rólunk mondták
Vélemények a termékekről
Baalbek Stúdió

1051 Budapest, Arany János u. 9 
félemelet, kapucsengő: 65-ös
Bejelentkezés

06-1-266 1856
06-30-566 0806

Profikozmetikumok.hu

Baalbek Stúdió


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
site by
WWW.BAALBEKSTUDIO.HU - 2017 MINDEN JOG FENNTARTVA!