ŐSZI SZÉPSÉGPROGRAM
BEAULIFT botox hatású arckezelés 30% kedvezménnyel 
az idő látható jelei ellen

Mennyire volt mozgalmas az életed eddig?

Tudtad, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul a ráncok kialakulásához?

Az arc visszatükrözi az újra és újra átélt érzelmi pillanatokat és az élénk arcjáték (mimika) bevésődik a bőrbe. Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződésre?

Az Isabelle Lancray egyik bestseller kezelése, amely a tökéletes anti-age ápolást egyesíti egy azonnali ráncellenes hatással. A világon egyedülálló soft peptid rendszer – melynek fő hatóanyaga a botulintoxin természetes alternatívája, az Argilerin – optimális megoldást nyújt az érett, igényes bőrök számára. Az Ilsa-Pro BEAULIFT sorozat az Isabelle Lancray kutatócsoport évtizedek óta tartó munkájának eredménye. A kezelés 3 fázisból áll: mélytisztítás, intenzív lifting (feszesítő) hatóanyagmasszázs, lazítás hosszantartó liftinghatással. A cél a mimikai izmok természetes módon történő relaxálása, melynek hatásra a felületi ráncok megszűnnek, majd idővel megszűnnek. Az kezelés eredménye egy feszesebb, szebb és fiatalabb bőrkép. A hosszantartó eredményhez ajánljuk a kifejezetten otthoni ápolásra kifejlesztett botox hatású ISABELLE LANCRAY BEAULIFT termékeket.
Az arc visszatükrözi az újra és újra átélt érzelmi pillanatokat és az élénk arcjáték (mimika) bevésődik a bőrbe. Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződés

A BEAULIFT botox hatású arckezelés ára: 25.000 Ft helyett 17.500 Ft

Kezelési idő: kb. 90 perc

Időpontot kérek

 

<<< Az Isabelle Lancray arckezelésekről ide kattintva olvashat bővebben >>>