Vad Júlia

Kozmetikus, sminktetováló, oktató


Angyalné Tóth Katalin

Mesterkozmetikus, sminktetováló, szempilla stylist, oktató

Angyalné Tóth Katalin vagyok, mesterkozmetikus és biológia tanár. Specialitásaim közé tartozik a sminktetoválás és a szempillaépítés. A szakmában eltöltött évek során mindig arra törekedtem, hogy a legjobb lehessek abban, amit csinálok. Ez a hozzáállás visz előre, hogy újabb és újabb célokat tűzzek ki magam elé. Ennek kapcsán fontosnak tartom a rendszeres tanulást, tudásom bővítését a kozmetika speciális területein. Tanulmányaim során mindig egy cél lebegett a szemem előtt: az, hogy oktató kozmetikus legyek. Mikor három éve a Baalbek csapat tagja lettem az álmom beteljesült. Átadhatom tudásomat tanulóimnak, mely minden nap örömmel tölt el.

 

 

 

 

 


Százi Daniella

Kozmetikus, sminktetováló, mikroblading specialista, oktató

Százi Daniella vagyok, a Baalbek stúdió oktató kozmetikusa 2016 januárja óta. A cégnél Microblading, sminktetováló, műszempilla építő, különböző masszázs és smink tanfolyamokat tartok.

2010-ben szereztem az első képesítésemet, mint sminkes, 2013-ban lettem kozmetikus, sminktetováló és speciális testkezelő. 2014-ben fél évet töltöttem Brazíliában a nagybátyámnál, aki testtetoválásra tanított. Az ott megszerzett rajztudás, az arányok ismerete, és maga a tetoválás technikájának az elsajátítása a mai napig segítenek a munkám során.
Az oktatás, a pedagógia mindig nagyon érdekes terület volt számomra, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a legjobb mesterektől tanulhattam, akik tovább motiváltak ebbe az irányba a személyes jó tulajdonságaik által.
Az egyik legérdekesebb feladat számomra, hogy mindenkivel megtaláljam a közös nyelvet, melynek segítségével maradéktalanul átadhatom a megszerzett tudásomon kívül, a saját tapasztalataimat is.

Jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, szociálpedagógia szakon vagyok harmadéves hallgató. A diplomám megszerzése után szeretném tovább folytatni a tanulmányaimat.

A kozmetikus szakma összes feladatában elmerülök, egy szemöldökszedésben ugyanúgy, mint egy szemöldöktetoválásban, boldog vagyok, hogy egy szuper helyen egy szuper csapattal dolgozhatok.