Vad Júlia

Kozmetikus, sminktetováló, oktató

Vad Júlia vagyok, sminktetováló, kozmetikus, oktató. A klasszikus kozmetikai szolgáltatások mellett kb. 15 éve foglalkozom sminktetoválással és 5 éve vagyok a Baalbek Stúdió oktatója, ahol tanítom a permanent make up praktikáit, legújabb irányvonalait, szempillaépítést, masszázstechnikákat, a cég által forgalmazott professzionális kozmetikumok alkalmazási technikáit.

A Stúdió mellett saját szalonomban szépítem vendégeimet immár több, mint 25 éve. Amellett, hogy a klasszikus kozmetikai szolgáltatások nagyon közel állnak hozzám, az utóbbi években a sminktetoválás vált az egyik kedvencemmé. Lehetőségem volt komoly szakmai fejlődésre ezen a területen és a benne rejlő óriási kreativitás és a szépítés melletti segítségnyújtás olyan utat nyitott számomra, amire mindig is vágytam.

Egyik kedvenc területem a szemöldöktetoválás, ahol rengeteg lehetőség adott a sokféle technika alkalmazására, hogy szép, természetes, előnyös ívű szemöldökök készüljenek. Természetesen az ajkak és a szemhéj sem maradhat ki a nagyon natúr finom vonalaktól és színektől az erős, sminkelt hatásig. A természetesség híve vagyok, de adott karakterű vendégnél sminkelt hatású, erőteljesebb tetoválásokat is készítek időnként.

Boldog vagyok, hogy egy nagyon jó csapat aktív tagjaként foglalkozhatok számomra kedves vendégekkel és kolléganőimet támogatni tudom szakmai tudásuk bővítésében.


Angyalné Tóth Katalin

Mesterkozmetikus, sminktetováló, szempilla stylist, oktató

Angyalné Tóth Katalin vagyok, mesterkozmetikus és biológia tanár. Specialitásaim közé tartozik a sminktetoválás és a szempillaépítés. A szakmában eltöltött évek során mindig arra törekedtem, hogy a legjobb lehessek abban, amit csinálok. Ez a hozzáállás visz előre, hogy újabb és újabb célokat tűzzek ki magam elé. Ennek kapcsán fontosnak tartom a rendszeres tanulást, tudásom bővítését a kozmetika speciális területein. Tanulmányaim során mindig egy cél lebegett a szemem előtt: az, hogy oktató kozmetikus legyek. Mikor három éve a Baalbek csapat tagja lettem az álmom beteljesült. Átadhatom tudásomat tanulóimnak, mely minden nap örömmel tölt el.

 

 

 

 

 


Százi Daniella

Kozmetikus, sminktetováló, mikroblading specialista, oktató

Százi Daniella vagyok, a Baalbek stúdió oktató kozmetikusa 2016 januárja óta. A cégnél Microblading, sminktetováló, műszempilla építő, különböző masszázs és smink tanfolyamokat tartok.

2010-ben szereztem az első képesítésemet, mint sminkes, 2013-ban lettem kozmetikus, sminktetováló és speciális testkezelő. 2014-ben fél évet töltöttem Brazíliában a nagybátyámnál, aki testtetoválásra tanított. Az ott megszerzett rajztudás, az arányok ismerete, és maga a tetoválás technikájának az elsajátítása a mai napig segítenek a munkám során.
Az oktatás, a pedagógia mindig nagyon érdekes terület volt számomra, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a legjobb mesterektől tanulhattam, akik tovább motiváltak ebbe az irányba a személyes jó tulajdonságaik által.
Az egyik legérdekesebb feladat számomra, hogy mindenkivel megtaláljam a közös nyelvet, melynek segítségével maradéktalanul átadhatom a megszerzett tudásomon kívül, a saját tapasztalataimat is.

Jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, szociálpedagógia szakon vagyok harmadéves hallgató. A diplomám megszerzése után szeretném tovább folytatni a tanulmányaimat.

A kozmetikus szakma összes feladatában elmerülök, egy szemöldökszedésben ugyanúgy, mint egy szemöldöktetoválásban, boldog vagyok, hogy egy szuper helyen egy szuper csapattal dolgozhatok.