TERMÉKEK
TANFOLYAMOK
SZALON
szakmai webshop
www.baalbekwebshop.hu

lakossági webshop
www.profikozmetikumok.hu
 

Iratkozzon fel
HIRLEVELÜNKRE

lakossági
szakmai
Sminktetováló tanfolyam

6 napos: 120 000 Ft készülék vásárlás esetén

Bővebben >>>  


BAALBEK SMINKTETOVÁLÁS

A sminktetoválás olyan smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül.

Tekintse meg az általunk készített sminktetoválásokat a galériánkban :

Sminktetováló munkáink  >>>

Előtte                                                Utána

Baalbek sminktetoválás modell 1          Baalbek sminktetoválás modell 2


Előtte                                                Utána

Baalbek sminktetoválás modell 1          Baalbek sminktetoválás modell 2


Hogyan készül a sminktetoválás? (video) 

sminktetoválás videó

A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel.

,,Mi elkészítjük, amit nem rajzolt meg a természet, vagy elmosott az idő.''

Előtte                                                Utána

Baalbek sminktetoválás modell 3          Baalbek sminktetoválás modell 4

 

Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

Mindenkinek, aki nem tudja vagy, nem szereti magát sminkelni, vagy szeretne megszabadulni az időigényes sminkelés napi rutinjától. Mindenkinek, aki nem szereti, ha a nap során elkenődik a sminkje, egész nap során kifogástalan sminket szeretne. Mindenkinek, aki az intim pillanatokban, és rögtön ébredés után is tökéletes megjelenésre vágyik. Mindenkinek, aki sport közben is a legelőnyösebb arcát szeretné mutatni. Bárkinek arca esztétikai hibáinak korrigálásra (hiányos, előnytelen formájú vagy aszimmetrikus szemöldök, aszimmetrikus, túl keskeny, túl vastag, kontúr nélküli vagy túl világos ajkak, szomorú formájú, túl keskeny vagy túl kerek szem.) Bárkinek arca előnyös oldalainak hangsúlyozására. Bárkinek, aki újra szeretné rajzolni arcának idő által elmosott kontúrjait.

Baalbek szemöldök sminktetoválás 

Mi a permanent make-up vagy sminktetoválás?

Speciális pigmentek bőrbe juttatása mechanikai úton, speciális mikropigmentáló készülékkel. A sminktetoválás 2-3 évig tart, így a divat és az egyéni ízlés változásának megfelelően időről-időre változtatható.
Területek: szemöldöktetoválás, szemhéjtetoválás, szájtetoválás, orvosi-esztétikai tetoválások (hegtetoiválás, vitiligo tetoválás, pigmentfotlok tetoválása, mellbimbó tetoválása) hajtetoválás.

Nemzetközi trendek a sminktetoválásban

Egyre inkább divat a természetesnek ható tartós smink. Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálas szemöldököt tudunk készíteni, amit két vagy akár három különböző színből állítunk össze, ami még inkább térhatásúvá teszi. A nappali smink egyre több elemét el tudjuk készíteni tartós sminkként, például a szemöldökemelést, a szemhéjsatírozásokat, vagy a szemforma optikai korrekcióját. Ma már vannak kimondottan férfiak számára kialakított technikák is - például az ajkak teltebbé varázsolására, vagy a szempillák sűrítésére - amik annyira természetesen hatnak, hogy az elkészült tetoválásról senki nem veszi észre, hogy nem eredeti.

  Baalbek sminktetoválás 
 

Permanent make-up készítés

A permanent make-up eljárásokat high-tech, komputervezérelt német készülékkel és kiváló minőségű, gyönyörű színárnyalatú, biztonságos festékekkel, nemzetközi trénereink a legújabb nemzetközi technikák alkalmazásával, a legszigorúbb higiéniai szabályok betartásával készítik.

Általánosan kizáró okok, amely miatt le kell mondani a sminktetoválásról:

 • Allergia a sminktetováló festékkel szemben
 • Keloidos heg
 • Anyajegy, vagy folyadékkal telt hólyag a sminktetoválás kívánt helyén
 • Bőrbetegség a sminktetoválás kívánt helyén
 • HÍV, Hepatitis B és C

Rövid távú kizáró okok, amikor várni kell a sminktetoválással:

 • Herpesz
 • Bármely betegség, legyengült immunrendszer
 • Terhesség
 • Szoptatás időszaka
 • Menstruáció
 • Bőrgyulladás, seb

Sminktetoválás 

 Időpont sminktetoválás


SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

A szemöldök formája és színe meghatározó az arc harmóniája szempontjából. Nagyban hozzájárul az arc karakterének kialakításához. Egy jó szemöldök megszépíti, a nem megfelelő szemöldök jellegtelenné, vagy előnytelenné teheti az arcot. Bővebben >>>

Szemöldöktetoválás teljesen besatírozott technikával: 30 000 Ft
A legfeltűnőbb technika, melynél teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. Azok számára ajánlott, aki szeretik a karakteres megjelenést, illetve eredeti szemöldöküktől teljesen eltérő formát szeretnének viselni arcukon.

Szemöldöktetoválás szálas satír technikákkal: 40 000 Ft
Természetes hatású, szemöldök szálakból összeállított technika. Alkalmazható ritkább és sűrűbb szemöldök formájának korrigálására, vagy hiányosságainak kiegészítésére.

Szemöldöktetoválás 3D technikával: 50 000 Ft
A legtermészetesebb hatású, két színből  összeállított szálas szemöldök technika.

ÚJ! Hiperrealisztikus szemöldöktetoválás: 65 000 Ft
Ez jelenleg a létező legszebb szemöldökkészítési technika, amellyel a természeteshez megtévesztésig hasonlító szemöldököt készítünk Önnek. A tetoválás nagyon vékony szálakból áll, amelyek az elkészítés után sem mosódnak össze. A szálak elrendezése részben kötött, részben a Ön saját szemöldökéhez igazodik a lehető legtermészetesebb hatás érdekében. Ajánljuk azoknak is, akiknek egyáltalán nincs saját szemöldök szőrük.

Szemöldökemelés: 30 000 Ft
A természetes bőrszínnél egy-két árnyalattal világosabb színnel emeljük ki a szemöldök vonala alatti megfelelő területet. Ez mindenkinek előnyös, és a kissé lógó végű, "szomorú" szemöldökök optikai korrekciójára is kiválóan alkalmas.Szemhéjtetoválás - szempillasűrítés felső szemhéjon: 30 000 Ft
A ritka vagy világos színű szempillákat megerősítő nagyon természetes technika. A szempillatövek közé húzott fekete, vagy sötétbarna vékony vonal.


Szemhéjtetoválás - szempillasűrítés alsó szemhéjon: 30 000 Ft
A ritka vagy világos színű szempillák megerősítésére és hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. A szempillatövek közé tett pontokból készül.


Szemhéjtetoválás - szempillasűrítés alsó+ felső szemhéjon: 40 000 Ft
A ritka vagy világos színű szempillák megerősítésére és hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. Felül a szempilla tövek közés húzott vonalból áll, alul szempilla tövek közé tett pontokból készül.


Szemhéjtetoválás - szemkontúr felső szemhéjon: 40 000 Ft
Kiemeli a tekintett, és korrigálható vele a szemforma. A szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készítjük.


Szemhéjtetoválás - szemkontúr alsó szemhéjon: 40 000 Ft
A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül.


Szemhéjtetoválás - szemkontúr alsó+ felső szemhéjon: 50 000 Ft
A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. 


Szemhéjtetoválás - egyéb kreatív szemhéj technikák: 50.000 Ft
Szemhéj fény, smokey eyes, árnyékolás, szemhéjpúder, műszempilla...


Szájtetoválás - szájkontúr: 40 000 Ft
Megerősíthető vele az elmosódott természetes szájkontúr. Az eredeti szájszínnel elkészítve teljesen természetes hatású.


Szájtetoválás - - szájkontúr + fél satír: 60 000 Ft
Korrigálható vele a száj formája, kismértékben nagyítható vele a száj, illetve optikailag teltebbé teszi az ajkakat.


Szájtetoválás - - szájkontúr + teljes satír: 80 000 Ft
Szebb, teltebb és élénkebb színű ajkak varázsolhatók segítségével.


Szájtetoválás - szájemelés: 30 000 Ft
A száj körüli megfelelő részek világosításával, optikailag teltebbé tehető a száj, és korrigálható a forma. Éveket fiatalít a megjelenésen.


Szájtetoválás - férfi szájtechnika: 50 000 Ft
Titkos, láthatatlan kontúr nélküli technika, mely karakteresebbé és teltebbé varázsolja az ajkakat, anélkül, hogy bárki észrevenné a beavatkozást.


Orvosi-esztétikai tetoválások
Mellbimbó pigmentálás, hegtetoválás, vitiligo és pigmentfoltok eltüntetése. Kérje személyreszóló arájánlatunkat.
Elrontott sminktetoválsáok javítása egyéni árak szerint. Kérje előzetes árajánlatunkat. 


* Az árak tartalmazzák az előzetes konzultáció díját és két alkalomra vonatkoznak.

Időpont sminktetoválás

 

Előtte                                                Utána

Baalbek sminktetoválás előtte          Baalbek sminktetoválás utánna


Baalbek sminktetoválás előtte          Baalbek sminktetoválás utánna

 

Kérdések és hasznos tudnivalók a sminktetoválásról

Kaphatok-e valamilyen betegséget vagy fertőzést a sminktetoválás során?
Abban az esetben, ha a szakember betart minden higiéniai szabályt, teljesen veszélytelen, nincs egészségügyi kockázata.

Mik ezek a higiéniai szabályok?
Minden eljárásnál új, steril tűt kell használni, amit a vendég szeme előtt bont ki a kozmetikus a darabonkénti, steril csomagolásból. Tűt eltenni, még ugyanannak a vendégnek sem szabad. Ne fogadjon el olyan ajánlatot, hogy hazaviheti a tűt, vagy látja, csak az Ön nevére teszem el a tűt stb. Mindezt szigorúan tilos, és egészségre veszélyes!

Győződjön meg róla, hogy a szakember steril festéket használ. Ön előtt, eredeti csomagolásból önti ki a festéket és még az Ön használt festékét sem teszi el a következő alkalomra csak Önnek. Gondoljon bele, hogy 1-2 hónap alatt a festékbe keveredett vér és testnedv bomlásnak indul, és nagyon csúnya fertőzés vagy betegség lehet a következménye.

Kozmetikusa használjon mindig gumikesztyűt attól a pillanattól, ahogy tűvel érinti a bőrét. Még a legjobb ismerősénél sem lehet benne biztos, hogy nem hordozója-e valamilyen vér útján fertőző betegségnek.

A sminktetoválás során minden olyan felületet, amit a kozmetikus megérinthet az eljárás közben (ágy, lámpa, készülék. ) le kell fóliázni egyszerhasználatos védőfóliával, amit rögtön a sminktetoválás után el kell távolítani.

Ha nem biztos benne, kérdezzen rá kozmetikusára, hogy fertőtlenítette-e a készüléket a legutóbbi használat után.

Okozhat allergiát vagy más betegséget a tetováló festék?
Még ma is vannak forgalomban olyan festékek, ami egészségre káros, rákkeltő anyagokat tartalmaznak. Önnek joga van meggyőződni róla, hogy a kozmetikusa által használt festék bevizsgált-e, és rendelkezik-e a szükséges bizonyítvánnyal. A minősített festékek nem okoznak semmilyen problémát.

Hány alkalom szükséges?
A sminktetoválás általában két alkalomból áll. A második alkalom nem igazából javítása, inkább véglegesítése az első alkalomnak. Az ár többnyire mindkét alkalmat tartalmazza. Minden esetben kérdezzen rá a szakembertől, hogy a megállapodott ár hány alkalmat tartalmaz, így nem érheti Önt meglepetés.

Két kezelés között hány napnak, kell eltelnie?
Az első és második alkalom között legalább 1 hónap, de maximum 3 hónap telik el.

Meddig tart a sminktetoválás elkészítése?
Ellentétben azzal, amit a sminktetoválásról tartanak, és ahogyan sokan készítik, a legtöbb sminktetoválás az első tűszúrástól az utolsó tűszúrásig 20 perc alatt elkészíthető. Természetesen az előkészületekkel, a forma felrajzolásával együtt ennél több, kb. 2 óra a teljes elkészítés ideje.

Mennyi az élettartama a sminktetoválásnak?
A sminktetoválás 2-3 évig tart, így a divat és az egyéni ízlés változásának megfelelően időről-időre változtatható. Ha Önnek teszik az elkészült sminktetoválása, akkor érdemes 1-2 éven belül átüttetni, amennyiben változtatni szeretne a formán, érdemes megvárni még elhalványodik, és új formát lehet rajzolni.

Mi a különbség a sminktetováló gépek között?
A profi sminktetováló gépeknél a tű mozgása sokkal precízebb, a tű le -fel mozgása mellett az oldalirányú rezgés minimális, így kisebb a fájdalomérzet eljárás közben, kevésbé roncsolja a bőrt, és egyenletesebben juttatja a bőrbe a festéket. Egy jó minőségű hogh-tech készülékkel a smintetoválás után képződött seb sokkal hamarabb gyógyul, és a végeredmény szebb, egyenletesebb szín, mint az egyszerűbb géppel készült sminktetoválásoknál.

A következő képen egy összehasonlítás látható, mely a Dream Liner L3000 high-tech sminktetováló készülék kéziegységével, és egy egyszerű sminktetováló géppel húzott vonalat hasonlítja össze. A tízszeres nagyításon jól látható, hogy a Dream Liner sminktetováló készülék kéziegysége nagyon finoman nyitja meg a bőr pórusait, redukálva ezzel az ödémát és a szükségtelen pigmentkimosódást, és sokkal egyenletesebb festékbevitelt tesz lehetővé.

Sminktetoválás kép             Sminktetoválás kép 2

Kiválaszthatom a formát? Honnan fogom tudni, hogy milyen lesz a végeredmény?
Tetoválás előtt először megrajzoljuk az Ön arcához leginkább illő szemöldök-, szem vagy szájkontúr-formát, és ha Ön elégedett az eredménnyel, akkor jöhet a munka. A felrajzolást a tetoválás megkezdése előtt mindaddig lehet módosítani, még egy Önnek is tökéletesen tetsző forma kialakul.

Mindenkinek készíthető sminktetoválás?
Vannak kizáró okok - kontraindikációk - melyeket komolyan kell venni. Néhány esetben teljesen le kell mondani a sminktetoválásról, más esetekben pedig meg kell várni még a kizáró ok elmúlik.

Általánosan kizáró okok, amely miatt le kell mondani a sminktetoválásról:

 • Allergia a sminktetováló festékkel szemben

 • Keloidos heg

 • Anyajegy, vagy folyadékkal telt hólyag

 • Bőrbetegség

 • HÍV, Hepatitis B.

Rövid távú kizáró okok, amikor várni kell a sminktetoválással:

 • Herpesz

 • Bármely betegség, legyengült immunrendszer

 • Terhesség

 • Szoptatás időszaka

 • Menstruáció

 • Bőrgyulladás, seb

Betegségek, amikor csak írásos szakorvosi engedély esetén végezhető el a sminktetoválás:
Extrém magas vérnyomás, cukorbetegség, vese v. májbetegség, bármely krónikus betegség.

Milyen területei vannak a sminktetoválásnak?
Sminktetoválással készíthető, szemöldök, szemkontúr, szemhéjsatírozások, szájkontúr és szájsatír, valamint kisebb motívumok testszerte, szépségpötty az arcon, illetve orvosi vagy plasztikai műtétek utáni bőrszín korrekció.

Kell-e valahogyan készülnöm a sminktetoválásra?
Néhány nappal a sminktetoválás előtt nem szabad gyantázni a szemöldök területén, amennyiben szemöldöktetoválásra készül.
Szemkontúr készítése előtt 2-3 nappal már nem szabad tartós szempillafestést készíteni, ezt még előtte meg kell tenni, ha szeretne.
Aznap nem célszerű kávét, illetve más koffein tartalmú italt fogyasztania.
Fájdalomcsillapító gyógyszer, nyugtató vagy alkohol fogyasztása aznap szigorúan tilos.

Mi a teendő sminktetoválás elkészítése után?
A sminktetoválást követően 2 hétig kerüljük a szoláriumot, napot, szaunát, közös fürdőket. Az elkészült sminktetoválást otthon egy speciális utóápoló krémmel kell ápolni, mely megakadályozza a festék kilökődését a bőrből, és gyorsítja a sebgyógyulást. Tilos a var leszedése és kapargatása, meg kell várni még a képződött sebtető magától esik le, esetleg a már teljesen levált részeket le lehet vágni kisollóval.

Mikor alakul ki a végleges szín?
Fontos tudni, hogy közvetlenül a sminktetoválás után a szín jóval intenzívebb, mint a végeleges szín lesz. Szemöldök és szemhéj esetében kb. a festék 30 %-a, a száj esetében a bevitt festék átlagosan 50%-a kiseik. A végleges szín csak hetekkel a tetoválás után alakul ki.

A szemöldököt kiszedik a sminktetoválás előtt?
Nem, csak a megfelelő formára szedjük, így sokkal természetesebb eredményt érhetünk el.


 

Időpont sminktetoválás

 

 

 Eseménynaptár

 
Szakmabeliek részére

Az általunk forgalmazott termékek használatához magas színvonalú képzést nyújtunk. 

Tanfolyamainkra bejelentkezhet, illetve bővebb tájékoztatást kaphat elérhetőségeink bármelyikén.
 

Tanfolyamok

Május

Június

Július

Sminktetoválás 5+1 napos alaptanfolyam  >>>

24 29  
3 napos intezív sminktetováló alaptanfolyam>>>   21-22-23  
Színelmélet tanfolyam  >>> 26   1
Hiperrealisztikus szemöldök tanfolyam >>> egyeztetés alapján egyeztetés alapján 27-28
Gyakorlat+ 3 napos haladó sminktetováló tanfolyam >>>     
Szemöldök építő tanfolyam >>> 20
17 18
Baalbek 3D szempilla tanfolyam  >>> 9, 17 3, 14, 28
11, 26
Baalbek szempilla haladó tanfolyam >>>   15 7
Baalbek 6D szempilla tanfolyam >>>   16 12
iCurl szempillagöndörítés  >>>
10 20 19
Art Glitter Baalbek tartós csillám >>> 10 20 19
Dr. Rimpler krémkóstoló  >>>
2 27  
Isabelle Lancray krémkóstoló  >>>
2 27  
Isabelle Lancray arcmasszázs  >>>
13  
Baalbek SZAKMAI NAP >>> 23   
MESO-Vytal nyílt nap >>>      
3D+6D szempilla nyíltnap >>> 27   
Sminktetováló nyíltnap kezdőknek >>> 30   
Sminktetováló nyíltnap haladóknak >>>   6  
Dr. Rimpler kezelések tanfolyama egyeztetés alapján egyeztetés alapján  egyeztetés alapján
Isabelle Lancray kezelések tanfolyama egyeztetés alapján
egyeztetés alapján  egyeztetés alapján
 

 
 Eseménynaptár
 
Lakossági érdeklődőknek

Egy nap alatt megtanítjuk arra a néhány trükkre, profi vonalvezetésre, amitől bármikor, bárhol a saját keze által hozhatja ki a legtöbbet magából.  
 Tanfolyamok Május Június Július
 Art Glitter Baalbek tartós csillám  egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján
Smink egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján
Csillámtetoválás bemutató nap egyeztetés alapján egyeztetés alapján egyeztetés alapján
 
 

Cégünk
Letöltések
Linkek
Állásajánlatok a Baalbek Stúdióban!
Írjon nekünk!
Médiaajánlat
Tanulmányi verseny
Árlista
Rólunk mondták
Kozmetikus verseny 2015.
Vélemények a termékekről
Szalon ajánló
Baalbek Stúdió

1051 Budapest, Arany János u. 9 
félemelet, kapucsengő: 65-ös
Google Map
Bejelentkezés

06-1-266 1856
06-30-566 0806

Profikozmetikumok.huBaalbek Stúdió


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
site by
WWW.BAALBEKSTUDIO.HU - 2016 MINDEN JOG FENNTARTVA!