Vendégkönyv

Németh Edit vagyok és modellnek érkeztem. Nagyon jól estek az itt tapasztaltak!

Pl.: a kedvesség a tanárnők részéről.  Kati nem csak a tanításra, de a modellekre is figyelt. Szeretném megköszönni amit itt tapasztaltam!


Láry Andi

2017.12.14.

Kedves, mosolygó profizmus! Relax közben elkészült a szemhéj tetóm.  Köszönöm!


Békési Emőke

2017.12.08.

“4 tanfolyam, 2 hét, sok siker! 🙂

Nagyon jól éreztem magam, köszönöm mindenki segítségét!


Hegedűs Liliána

2017.12.06.

“Sminktetováló alaptanfolyamon vettem részt. Régi álmom vált valóra, köszönöm szépen a lehetőséget, a színvonalas oktatást és a sok-sok türelmet az oktatóim részéről! Szerettem volna egy biztos és hasznos, nívós helyen tanulni. Sikerült! 🙂 Köszönöm, hogy itt lehettem és ha lehetőségem lesz, más tanfolyamot is szeretnék elvégezni itt.

További sok sikert a stúdiónak és kedves oktatóiknak!


Balogh Erika

2017.07.30.

“Gyönyörű környezet. Felkészült, kedves, figyelmes munkatársak! Pontos és rendszeres tájékoztatás.
A legjobb körülmények ahhoz, hogy ne csak külsőleg, hanem lelkileg is megszépüljön a vendég…”


Farkas Viktória (sminktetováló, kozmetikus)

2016.08.23.

“Nálatok tanultam tetoválni és Daniella csinálta a szemöldököm és a szememet is! Csak bennetek bízom, mert ti vagytok a legjobbak! Ezért is tanultam nálatok!”


Csirinyi Adrienn (kozmetikus- Kozmetikai versenyünk győztese)

2016.04.15.

“Én nagyon meg vagyok elégedve mindkét fajta termékkel. Mindennapos használatban vannak.Van olyan nap, amikor sajnos kimarad a arcápolás, de ettől függetlenül folyamatosan használom őket.Nekem nagyon tetszik a nedvességpótló krém, az az egyik kedvencem és még ott van a hidratáló zselé.Tonikok közül az összeset kedvelem, mert tényleg a frissesség örömét nyújtja. Isabelle Lancray sminklemosó viszont egyenesen a kedvenceim közé tartozik, könnyedén eltávolítja a sminket és szuper kellemes illata van.”


Halász Ivánné

2016.02.17.

“Barátnőm volt “próbababa” szemöldöktetoválás tanfolyamon. Ilyen gyönyörű tetoválást még nem láttam, amilyen az övé, pedig az ismeretségi körömben több is van – természetesen nem itt készített-. Én decemberben csináltattam magamnak sajnos nem ebben a stúdióban. Az enyém még közelébe sem jöhet. Sajnálom, hogy korábban nem tudtam Önökről. Ha újra esedékes lesz, csak ide jövök, az biztos.”


Csordás Anita

2016.02.05.

“Arckezelésen voltam Daniellánál, nagyon ügyes és szuper kedves volt, a termékek fantasztikusak és jó illatúak voltak, az eredmény pedig csodás, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok mindennel! A szalon gyönyörű, kifogástalan a környezet, egy élmény volt az itt töltött idő! Köszönök mindent és hálás vagyok a segítségért és kedvességért mindenkinek!”


Szenczi Natália

2015.12.02.

“Néhány éve találkoztam a termékekkel, azóta használom őket, elképzelni nem tudom, hogy mást kenjek az arcomra! Köszönöm Baalbek Stúdió és köszönöm a mindig kedves, barátságos, szakszerű kiszolgálást!”


Tóth Emőke

2015.09.14.

“Szemöldök tetováláson jártam Katánál. Csak ajánlani tudom!!!! Empatikus, segítőkész és gyönyörű lett a szemöldököm. Egy régi tetoválásomat tökéletesre javította. Kösz Kata.”