TERMÉKEK
TANFOLYAMOK
SZALON
szakmai webshop
www.baalbekwebshop.hu

lakossági webshop
www.profikozmetikumok.hu
 

Iratkozzon fel
HIRLEVELÜNKRE

lakossági
szakmai
Sminktetováló tanfolyam

3+3 napos: 290 000 Ft készülék vásárlás esetén

Bővebben >>>  


e-light arckezelés

 

 


Az E-LIGHT technológia

Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze. Számtalan bőrprobléma  - akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés - és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget. 

A készülék minősége és teljesítménye jóval magasabb a Magyarországon általában használt készülékeknél, ezért lényegesen nagyobb hatásfokú.

Az Ön előnyei a nálunk használt E-light kezelésekkel

 • Gyors és kíméletes
 • Bármilyen színű és vastagságú szőrszálak eltávolítására alkalmas
 • Teljesen biztonságos
 • Már az első kezelés eredménye is látványos
 • Számos bőrproblémára nyújt egyidőben megoldást

Az E-light készülékkel sikerrel kezelhetőek a következő problémák

 • Bőrfiatalítás, fotorejuvenáció
 • Pigment foltok eltávolítása
 • Akne (pattanások, gyulladt bőr) kezelése
 • Rozácea, hajszáler tágulatok kezelése
 • Seprűvéna
 • Végleges szőrtelenítés

Bőrfiatalítás, fotorejuvenáció

A kor előrehaladtával a bőrsejtek működése lelassul, és a bőr elvékonyodik. Az elasztin hálózat (a bőr feszességéért felelős protein), illetve a kollagénrostok (a fő szerkezeti protein), amelyek a külső réteget védik, meglazulnak és ezáltal károsodást okoznak a bőr felszínén. A kezelés hatására, a szelektív hőhatás miatt a kollagénrostok összehúzódnak, feszesebbé válnak. Hosszabb távon, a fibroblast sejtek stimulálásával megindul a kollagén képződés.
A kezelés hatására csökken a ráncmélység, megújul a bőr, feszesebb és fiatalosabb lesz.
A kezelést a látványos és hosszan tartó eredmény érdekében kúraszerűen érdemes végezni, 3-4 hetente összesen legalább 4 alkalommal.

Akne (pattanások, gyulladt bőr) kezelése

A kezelés során az IPL fényenergia és a rádiófrekvenciás energia együttes hatására oxigéntermelés indul meg, mely nem kedvezőtlen környezet a gyulladáskeltő baktériumok számára. Így a bőr fokozatosan letisztul, megszűnnek a gyulladások, tiszta és egyenletes bőr alakul ki. Ideális a kezelést kúraszeren végezni, 3-4 hetente összesen 5-6 alkalommal.

Rozácea, hajszáler tágulatok kezelése

Ebben a témakörben a következő bőrpoblémákat tudjuk sikerrel kezelni: arcon lévő rozácea, lábon előforduló seprűvénák, tűzfoltok. Az ismétlődő kezelések során a rendellenesen kitágult erek elzáródnak, majd teljesen felszívódnak. Legalább 5-8 kezelés szükséges a tökéletes eredmény eléréséig. Erőteljesebb rozáceás hajlam esetén ismétlő kezelésekre lehet szükség, hogy megelőzzük a rozácea kiújulását.

A különböző bőrproblémák esetében érdemes a teljes arcot átpásztázni, mivel számos jótékony hatása van a kezelésnek. a bőr önregenerációs mechnaizmusait aktiválja, így a bőrszín egyenletesebb, simább, feszesebb és fiatalosabb.

Teljes arckezelés: 22.000 Ft / alkalom

Kisebb területek kezelése esetén kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Végleges szőrtelenítésről részletesebben olvashat itt>>>Az E-LIGHT technológiáról bővebben

Az E-light technológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) párosításával, a tökéletes eredmény elérésének érdekében. Számtalan bőrprobléma (akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés…) és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt megoldást. A kezelés kíméletes, gyakorlatilag kockázat és fájdalommentes.

A két technológia ötvözésének köszönhetően az E-light a létező leghatékonyabb technológia a különböző bőrproblémák kezelésben. Jóval hatékonyabb a sima IPL készüléknél, hiszen az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsájtása felerősíti egymás hatását, és kisebb energia szint mellett is jobb eredmény érhető el.

Az IPL(Intense Pulsed Light), vagy villanófény ,nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott besugárzást jelent. Fizikai magyarázata a szelektív fototermolízis jelensége, mely szerint a fény a világos felületekről visszaverődik, a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul. Az IPL technológia már több évtizedes múltra tekint vissza az orvostudományban, és komoly tapasztalatokkal rendelkezünk a szépségiparban is.

A rádiófrekvencia (RF) szintén már 3 évtizedes múltra tekint vissza az orvostudományban, és biztonságos alkalmazásának köszönhetően többek között az alternatív zsírleszívás egyik leginkább bevált módszere. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására hő hatás keletkezik, ami fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést.
Serkenti a kollagén rostok termelődését, ennek köszönhetően a bőrt természetes módon ösztönzi az önregenerációra.

A IPL és a rádiófrekvencia, önmagában is hatásos technológiák, ezeknek az ötvözete az E-light készülék, ami tovább fokozza a kezelés eredményességet és tartósságát, és minimálisra csökkenti az IPL káros mellékhatásainak kockázatát. 

További nagy előnye, hogy gyakorlatilag fájdalommentes ezért nem igényel érzéstelenítést. A kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

A különböző kristályszűrőkkel rendelkező kéziegységeknek köszönhetően a szőrtelenítés mellett, számos egyéb bőrproblémára nyújt eredményes és tartós megoldást.

Többek között a nagyon nehezen kezelhető rozáceára, a sokakat érintő aknéra (gyulladt, pattanásos bőr), az ezekből visszamaradt hegekre és foltokra, tág pórusok összehúzására, szeplők, napégési és öregségi foltok halványítására, petyhüdt élettelen bőr feszesítésére és ránctalanítására, általános bőrállapot és bőrtónus javításra, valamint hajszálér tágulatok és elváltozások, illetve seprűvéna kezelésére.

Az általunk használt E-light csúcstechnológiás készüléket nem csak szalonunkban használjuk, de forgalmazzuk is. A kezelést végző kollégák szaktudása és tapasztalata jóval átlagon felüli. 

A készülék minősége és teljesítménye jóval magasabb a Magyarországon általában használt készülékeknél, ezért lényegesen jobb hatásfokú.


Cégünk
Letöltések
Linkek
Állásajánlatok a Baalbek Stúdióban!
Galéria (események)
Írjon nekünk!
Árlista
Rólunk mondták
Vélemények a termékekről
Baalbek Stúdió

1051 Budapest, Arany János u. 9 
félemelet, kapucsengő: 65-ös
Bejelentkezés

06-1-266 1856
06-30-566 0806

Profikozmetikumok.hu

Baalbek Stúdió


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
site by
WWW.BAALBEKSTUDIO.HU - 2017 MINDEN JOG FENNTARTVA!